Rollade is een heerlijk groot stuk vlees waar toch redelijk wat bereidingstijd aan vast zit
Gelukkig hoef je er in ieder geval niet steeds bij te blijven, want het grootste deel van de tijd zit de rollade heerlijk te pruttelen. Voeg genoeg boter toe voor je de rollade in de pan doet. Dit moet ongeveer 25 gram zijn, en dat is dan ook ruim genoeg.
Vervolgens laat je de rollade mooi bruin worden in de pan en draai je hem regelmatig een beetje rond. Vervolgens kan je iets toevoegen zoals bijvoorbeeld wijn. Doe ongeveer een kwart liter en doe dit bij de rollade in. Rollade maken doe je heel snel en makkelijk.
Het is heel gemakkelijk!
Vervolgens kan je de deksel op de pan doen en hoef je alleen maar af te wachten. Draai de rollade nog wel regelmatig om zodat deze overal goed gaar wordt.
Je kan de rollade ook in de oven zetten. Dit kan je wel een paar uur doen zodat hij lekker zacht wordt. Rollade maken is een heel gemakkelijk klusje. Je zet de oven op ongeveer 200 graden en zet de rollade er ongeveer een uur in. Na een tijdje kijk je even.